Tikvah's Ruitersport & Dierbenodigdheden bestaat sinds 2014 en is momenteel uitsluitend een Webwinkel. 

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment. Je kunt voor bijna elke diergroep bij ons terecht. Naast onze ruime ervaring met honden, katten en paarden, laten wij ons regelmatig bijscholen op het gebied van voeding, homeopathie en fokkerij. Naast onze webwinkel hebben wij een cattery met Noorse Boskatten, 2 paarden en zijn we actief in de wedstrijdsport/show. 

Behalve onze voorliefde voor dieren, vinden wij het ook nog eens leuk om een superservice te bieden aan onze klanten. Zo zoeken wij de mooiste en beste producten voor je uit. In de webwinkel proberen wij zo volledig mogelijk te zijn in onze beschrijving. Alleen op deze manier kun je een weloverwogen keuze maken.

Uiteraard kan het zijn dat je producten in onze webwinkel mist. Ons levering programma is dermate groot, dat het een hele klus is om alle producten in onze webwinkel te zetten. Dus mocht je iets missen, neem dan contact met ons op, dan gaan wij voor je op zoek!

Wij staan 7 dagen in de week klaar voor onze klanten. Je kunt ons altijd bellen en mailen of wanneer we online zijn via de webwinkel met ons chatten.  

Wij proberen altijd zo snel mogelijk uit te leveren. Het kan helaas voorkomen dat het iets langer duurt dan verwacht, maar dan nemen we altijd even contact met je op. Binnen Zoetermeer, Benthuizen en Hazerwoude-Dorp komen wij zelf aan huis. Zo hebben wij diverse bezorgroutes;

Zoetermeer Hazerswoude-Dorp / Benthuizen  
Woensdag17.00 - 21.00Dinsdag17.00 - 21.00
Vrijdag17.00 - 21.00Zaterdag10.00 - 13.00

Let op! ivm drukte bij PostNL kan het uitleveren langer duren dan gewend. Tevens proberen wij zelf zoveel mogelijk contact te vermijden, dit voor de veiligheid van onze mensen maar natuurlijk ook voor jullie. Alleen zo krijgen we het Coronavirus onder controle! Binnen Zoetermeer leveren wij zelf uitsluitend op Vrijdag uit, overige leveringen worden via transporteur gedaan. 

Het is natuurlijk ook mogelijk om je pakje op andere dagen geleverd te krijgen. Hier gebruiken wij MyParcel / PostNL voor. Mocht het om een spoedlevering gaan, dan is het altijd mogelijk om de producten op een andere dag te ontvangen.

© 2014 - 2021 Tikvah's Ruitersport & Dierbenodigdheden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel